Welkom

Over ons

Nieuws

Reuen

Teven

Contact

Foto galerie

Links

Puppy’s

Smiling Amigo’S

Gezondheid

Rasstandaard

Dankwoord

In gedachten

Home

Nakomelingen

Over ons


Wij zijn Fred en Mascha. Wij voeren sinds 2010 de kennelnaam “Smiling Amigo’s”. Wij hebben voor deze naam gekozen, omdat de Amstaff ook wel “Smiling Amstaff” genoemd wordt. Ook willen wij in de showwereld veel plezier hebben met andere Amstaff liefhebbers/vrienden, vandaar de term Amigo’s. En samen krijg je dan ” Smiling Amigo’s ”.


Wij wonen, samen met onze Amstaff’s, in de mooie Belgische Kempen. Toen wij elkaar leerden kennen werd al erg snel duidelijk dat we alle twee gek op honden zijn. Fred is thuis opgegroeid met een Mechelse Herder, Mascha is opgegroeid met Boxers. We wisten dus al erg snel dat er honden in ons leven zouden komen. Mascha wist al vroeg welk ras het zou worden, omdat zij in haar jeugd al een (stamboomloze) Amstaff heeft mogen bezitten. Maar Fred moest nog even overtuigd worden. Gelukkig ging dat niet al te moeilijk en in 1999 gingen we samen verschillende fokkers af om een keuze te maken.


Op 12 feb. 2001 werd onze eerste Amstaff geboren genaamd Tomba. Tomba is een geweldige leuke huishond, waar je werkelijk alles mee kunt doen. Op 28 mei 2002 werd onze eerste teef geboren. Thyra is onze eerste show hond. Door haar zijn we in aanraking met shows gekomen. Op 8 maart 2005 werd Nanouk geboren, een dochter van Thyra. Op 1 Dec. 2008 werd Panda geboren. Maar hij is pas 9 maanden later bij ons komen wonen. Dankzij Panda hebben we besloten om een eigen kennelnaam aan te vragen. We zijn Hans en Danijela erg dankbaar dat ze Panda aan ons hebben toe vertrouwd. Inmiddels zijn we weer verslaafd aan de hondenshows en genieten daar dan ook met volle teugen van. Je zal ons dan ook regelmatig op diverse hondententoonstellingen tegen komen in zowel binnen- als buitenland.Met vriendelijke groeten,


Fred en Mascha

Copyright Smiling Amigo’s 2010 / 2016 © Alle rechten voorbehouden.