Welkom

Over ons

Nieuws

Reuen

Teven

Contact

Foto galerie

Links

Puppy’s

Smiling Amigo’S

Gezondheid

Rasstandaard

Dankwoord

In gedachten

Home

Nakomelingen

Copyright Smiling Amigo’s 2010 / 2016 © Alle rechten voorbehouden.


Hierbij zouden wij graag een aantal mensen willen bedanken die ons verder geholpen hebben om Smiling Amigo’s op te starten.


Als eerste willen we Hans en Danijela de Bruin bedanken. Hun hebben Panda aan ons toevertrouwd. Door Panda hebben we besloten om een eigen kennel op te starten. Dus zonder hun, had Smiling Amigo’s niet bestaan.

Verder willen we Lenny en Kaja bedanken. Zij hebben Angel aan ons toevertrouwd. Zij zal samen met haar vader Panda, de fundatie van onze kennel worden. Een kennel is nergens zonder een goede teef.Uiteraard willen we ook onze mede-eigenaren Denis en Nicole bedanken voor hun goede zorgen en liefde die jullie aan Mexx en Pebblez geven. Dankzij jullie kunnen we toch nog naar show met beiden en hun voor de fok gebruiken!!!!!

Ook Jeffrey en Angelique willen we bedanken omdat ze super mede-eigenaren zijn voor Denzo!!! Jullie trainen super goed met hem!!!We willen ook zeker alle “Smiling Amigo’s” eigenaren niet vergeten. Jullie worden ook allemaal bedankt voor jullie goede zorgen en liefde die jullie geven aan jullie honden. En zeker bedankt voor alles up-dates die jullie sturen. We genieten elke keer weer van jullie mooie verhalen/foto’s!!!!Uiteraard willen we ook alle keurmeesters bedanken die onze honden gewaardeerd hebben op hun kwaliteiten. Door jullie blijft het showen zo leuk ;)  !!!!!!!